Begin je vakantie op Texel in Villapark Villahof Tessel

Verhuur van Luxe Familie- Vakantiehuizen. Villapark Villahof Tessel is een rustig en zeer centraal gelegen kleinschalig parkje met 9 vakantievilla’s voorzien van sauna en ligbad, direct aan het Kogerbos. Aan de rand van badplaats de Koog (400m) op Texel en op loopafstand van het Texelse strand, duinen, bos, maneges, tennisbanen, subtropisch zwembad, Nationaal Park de Slufter, de Muy, Natuurgebied ‘de Nederlanden’ het bos, duinen en strand, natuurgebied de Nederlanden en Ecomare het zeehondenopvang en natuurmuseum Texel. Centraal in Villahof Tessel bevindt zich een kindvriendelijk speelplaatsje met skelters.
Image

Waarom Texel, ook wel "Tessel" ?

Texel is een verrassend en veelzijdig eiland. Het grootste Waddeneiland van Nederland met vele mogelijkheden.villahof speeltuin Na een boottocht van twintig minuten (de veerboot vaart ieder uur) kunt u er alle kanten uit. www.teso.nl Veerdienst den Helder - Texel.

Texel is bekend om zijn enorme aantallen schapen en vogels en om de gezellige pittoreske dorpjes, waar u ook voldoende vertier vindt als de zon het een dagje laat afweten. Op het eiland zijn verschillende slechtweer voorzieningen o.a.: Zwemparadijs Calluna, Ecomare is het centrum voor de wadden en Noordzee op Texel. (zeehonden opvang ), Garnalenvissen en zeehonden kijken, ‘Flora’ schipbreuk en juttersmuseum, Kinderspeelparadijs, Indoor Karting, een Maritiem en Jutters museum. En de Texelse bierbrouwerij. Hoewel de kans zo groot nog niet is dat de zon zich in uw vakantie Texel niet laat zien.
Image

Waddeneiland Texel, Parel in de Waddenzee............

De Waddeneilanden maar vooral natuureiland Texel hebben veel meer zonuren dan het vasteland van Nederland.villahof sauna Texel heeft een veelzijdig landschap dat mooi is in alle seizoenen met o.a. bos, brede zandstranden, duinen, heide, graslanden en polders. Vanwege hun bijzonder waarde zijn de duinen van Texel uitgeroepen tot ‘Nationaal Park van Texel’. Andere natuurgebieden zijn de Waalenburg, de Schorren, de Slufter en de Muy waar men heerlijk kan genieten van de natuur, frisse lucht, rust en ruimte.

Texel is prachtig in elk jaargetijde... Texel verveelt nooit.

Al onze vakantie accommodaties zijn rookvrij.
Image